Monday, March 2, 2015

GOOD KARMA - LUSH

LUSH - Good Karma

I have recently been trying out some stuff from LUSH and I have really been loving the Karma Kream and the Karma soap.

Pred kratkim sem začela uporabljati nekaj stvari iz trgovine LUSH in postala obsedena s kremo ''Karma Kream'' in milom, ki pride v paketku s kremo ''Karma Soap''.


The products were packed as a gift package, which I got for my birthday. It has a sweet smell and it's so nice! It leaves the skin soft and silky. 10/10 recommend! 

Produkta sta bila zapakirana kot paket, ki sem ga prejela za rojstni dan. Diši po sladkem in tako lepo! Moja koža je zelo mehka in svilnata, definitivno priporočam nakup!

If you do not know LUSH, they are a company that makes natural cosmetics, bath bombs, etc. All the products are handmade and every single ''gift package'' has a sticker on it that says who it was hand-wrapped by. Every product has a tag, on which it says what the product is made of and so on. They do not test on animals and the products are vegan!


Če še ne poznaš LUSHa, je to podjetje, ki izdeluje naravno kozmetiko, bombe za kopeli in še in še. Vsi produkti so ročno narejeni in vsak paketek ima nalepko, na kateri piše, kdo ti je paketek pripravil. Na vsakem izdelku piše, iz česa je narejeno. Vse je naravno. LUSH ne testira na živalih in večina izdelkov je veganskih! Pri nas trgovino najdete v stari Ljubljani. Osebje je zelo prijazno in zelo radi pomagajo.


Here are the direct links to the products :
Link do produktov :  





the little tag with ingredients information


















No comments:

Post a Comment